Wednesday, May 12, 2010

FINALS HAVE ENDED

HOLY FREAKING HOGWASH!!!!! FINAL EXAMS HAVE FINALLY ENDED!!!! GRADUATION IS UPON US!!!

My apologies for not having posted anything in 9879878768798789878687687 BILLION YEARS. I was busy trying not to fail science ( our science teacher got fired 4 days before the exam. SHE NEVER REVIEWED WITH US. yeah. i know. i was shocked too. so we had to have a shitty substitute who told us that EDWIN FREAKING HUBBLE BUILT THE HUBBLE FREAKING SPACECRAFT. which he didn't. If you thought he did, go to a different blog and never return. You have been shunned.) So... anyways ELI AND I HAVE BEGUN PERSEPHONE AND DIANA FASHIONS INC.!!!! SO HAPPY!

So, soon (15 seconds) we will be making MATCHING LE SACS!!!!!!!!!!!!!! SO YES. You shall be given the promised pictures. *passes out* FINALLY. next posting babes!

Eli, that gifted soul *eli thanks me for this comment* , has been making graphic tee shirt designs because SHE KNOWS HOW TO DO FANCY THINGS ON THE COMPUTER (nerd) *eli also says thanks for calling her nerd* wow. Okay, so its not like I have much room to talk. I KNOW HOW TO OPEN AN EMAIL ACCOUNT!!! *eli bows to my awesomeness* I love Eli :) *Eli thanks me for that* AND NO I DO NOT HAVE MULTIPLE PERSONALITIES. DONT I ELI TELL THEM I DONT TELL ELI TELL THEM TELL THEM NOW!!!!!!!! *eli says i do not have multiple personalities* :) SHE WILL BE IN THE PICTURES. HA. PROOF. SHE IS REAL. NO I DID NOT PHOTOSHOP HER IN. I DONT EVEN KNOW HOW TO OPEN PHOTOSHOP. MAYBE ELI CAN DO THAT FOR ME. *eli says all i have to do is click on it twice* (haha. that is where my knowledge EXCEEDS HERS. all you have to do is click on it ONCE. silly eli.)

so... CHECK OUT THE PICS ON THE NEXT POST!!!

~Rodi

No comments:

Post a Comment